Blogikirjoitukset

VJM-Magazinen blogi – kuvien maailma haltuun sanojen avulla.

Ysärimusa pitää pintansa

Anne Teräväinen (26.03.2010)

1990-luvulta tuttu eurodance-tyylinen discojumputus uppoaa ja saa suomalaiset bilettäjät vieläkin tanssimaan. DJ:t ja bailaajat kohtasivat Tampereen Love Hotel -yökerhossa 21. maalikuuta.
 
Yksi Pohjoismaiden suosituimmista dance-artisteista, Pandora villitsi Love Hotelissa. Keikalla kuultiin artistin uusi kappale "You believe" ensimmäistä kertaa livenä. Se upposi, mutta ei yhtä tehokkaasti kuin 90-luvulta tutut kappaleet. Pandora on jorannut klubilavoilla 17 vuotta, eikä tunnu missään. 39-vuotias diskoprinsessa pysyy kunnossa keikoilla bailaten.
 
Love Hotelissa kohtasivat myös Suomen DJ Hall of Famen jäsenet. Tämä Suomalaisen diskokulttuurin kehitys- ja edunvalvontayhdistys valitsee joukkoonsa vuosittain uusia jäseniä, jotka ovat toimineet pitkään neulapoikina. Vuosi tai kaksi ei riitä, takana täytyy olla vuosikymmeniä. Tänä vuonna joukkoon valittiin Juha "Dj Yuhis" Koskenranta, joka on toiminut tiskijukkana kolmella vuosikymmenellä.
 
 

Uusimmat

Juha Mäkinen (7.04.2010)

Selailin taannoin Tampereen kaupunginkirjaston sarjakuvahyllyn ranskankielistä osiota. Otin selailtavakseni Jean-Christophe Chauzyn albumin...

Tatu Blomqvist (29.03.2010)

Tai eipä oikeastaan. Onnella tuskin oli osuutta asiassa kun visuaalisen journalismin opiskelija Maija Tammi äänestettiin viime...

Tatu Blomqvist (18.03.2010)

Digikameralla on niin helppoa kuvata. Digikameroiden takia kuvia on nykyään liikaa. Digikameran kuvia ei pääse kehittäm...

Maija Saari (16.03.2010)

Silmät vuotavat vettä, mutta tipat ovat onnen kyyneleitä. Kaunis kevätaurinkoinen päivä aukaisee hiljalleen silm...

Hanna Leppänen (14.03.2010)

Ihmisen ja eläimen välille syntyvää yhteyttä on vaikea selittää. Varsinkin koiran ja ihmisen välinen yst...

Info

VJM Magazine on Tampereen yliopiston visuaalisen journalismin maisteriopiskelijoiden verkkojulkaisu. Opinnot sisältävät erilaisia journalistisen kuvauksen lajeja, ja perinteisen valokuvan lisäksi koulutuksen keskeisiä painopisteitä ovat verkkojulkaiseminen ja ulkoasusuunnittelu.

Madrid-Tampere Express

Madrid-Tampere Express (MTE) on kahden yliopiston hanke, jossa tehdään journalismia mobiililaitteilla. Hankkeen osapuolina ovat Tampereen yliopiston tiedotusopin laitos ja Madridin Rey Juan Carlos University (URJC).