Viikko 17, Reportaasi: Tuloksia ja duunia

Viikko 17, Reportaasi: Tuloksia ja duunia

"Mulle hyvinvointi on sitä, että pystyn pitämään urheilun ja kaiken täysin siitä poikkeavan tasapainossa. Ja myös sitä, että mun kroppa toimii oikein ja täydellä teholla päätä myöten."

Urheilu ja terveellinen ruokavalio ovat monelle suora linkki oman kehon ja mielen hyvinvointiin. Tamperelainen Ellimari Karppinen, 19, syttyi lukiovuosinaan tavoitteelliseen kuntosaliharjoitteluun sillä seurauksella, että löysi itsensä fitnessmallikilpailuista.

"Mahtava kokemus ja mahtava kesä, mutta oon nyt onnellinen, kun saan treenata vaan itseäni varten, ilman mitään paineita. Satojen ihmisten edessä tepastelu bikineissä oli vähän liian iso pala nieltäväksi tälle maalaistytölle."

Kisat jäivät, mutta treenaaminen tuli pysyväksi osaksi elämää. Karppinen kirjoittaa Peppua ja puuroa -nimistä blogia, jonka kasvavat lukijamäärät kertovat, miten suosituksi ilmiöksi fitnessbuumi on muodostunut.

Jenna Lehtonen

Kirjoittajan blogi

Hymyn takaa

Moni tietää, mutta harva tuntee. Petteri Poukka on noussut sosiaalisessa mediassa tunnetuksi omilla hassuttelutaidoillaan, mutta minkälainen mies hän pohjimmiltaan on?

Viikko 3: Hengitä sisko, Tampere 13.1.2013

Aina ei tarvita sanoja. Joskus riittää, että toinen vain on.

Viikko 2: ENVY - Am I wrong

Harvoin tapahtuu niin, että radiohitistä tulee omassa ajatusmaailmassasi ajankohtainen. Tämän biisin kohdalla kävi juuri niin.

 

07.04.2014 | 22:04:52
Kaisa Saario kuuluu siihen kahdenkymmenen prosentin ryhmään suomalaisia, jotka jossain ikävaiheessa elävät atooppisen ekseeman kanssa.
17.03.2014 | 18:03:52

Henri suhtautuu elämään valoisasti ja opettelee asioita omaan tahtiinsa.

17.02.2014 | 16:02:46

Tamperelainen Janne Passiniemi harjoittaa harvinaista hoitomuotoa, kalevalaista jäsenkorjausta.

05.02.2014 | 13:02:34
Vuonna 2012 julkaistun luomubarometrin mukaan jopa 70 prosenttia suomalaisista liittää luomuun sanan terveellisyys.