Henkilökuvaus

Latua!

Liisa Takalan henkilökuvauskurssilla saimme tehtäväksi kuvata henkilökuvia ihmisestä harrastuksensa parissa. Oli alkutalvi. Lunta olisi pitänyt jo tulla, mutta sää muistutti enemmän brittiläistä kuin suomalaista talvea. Minua se ei haitannut, mutta ketähän se voisi haitata? No hiihtäjiä tietysti. Heidän onnekseen Lempäälään oli muutamaa päivää aiemmin avattu edellistalven lumista rakennettu latu. Minun onnekseni tämä Finlandia-hiihdotkin hiihdellyt herrasmies suostui mielellään kuvattavaksi.

Heikki Pölönen

Muut kuvasarjat

Divarissa

Hakametsän kakkoshallissa Tampereella on todellista kiakkomeininkiä.

Hop!

Huomasin, etten tiedä kotikaupungistani Tampereesta kovinkaan paljon. Kuten sitä, että silloin tällöin käyttämäni bussilinjan varrella on mäkihyppytorni.

Dance!

Urheilukuvauksen kurssilla halusin kuvata sellaista lajia, jota en tunne entuudestaan lainkaan. Tanssikisojen kuvaaminen oli hieno elämys kaikessa arvaamattomuudessaan.

Modern Man

Mikä pukeutuu hyvin, siemailee sivistyneesti viskiä ja lukee ulkomaisia aikakauslehtiä? No tietysti moderni mies.

Tampere Derby

Ilves-Kissat taipuivat paikallisvastustaja TPV:lle luvuin 6-1.

Nan on my mind

Liisa Takala kysyi meillä pitämällään henkilökuvauskurssilla, kenen valokuvaajan henkilökuvista pidämme. Kysymys oli minulle helppo, ja vastaus tietenkin Nan Goldin. Hänen kuvissaan ollaan läsnä.